آموزش سئو و بهینه سازی سایت

آموزش سئو , سئو سایت

آموزش سئو و بهینه سازی سایت

آموزش سئو , سئو سایت

پیوندها

چند روز قبل در خصوص پنجمین مورد از موارد اثرگذار در دستورالعمل رنکینگ گوگل صحبت کردیم. که بر پایه “لینک و محتوای تکراری” بود و راه حل های کاربردی ارائه شد که به شما کمک میکند محتوای خود را در نگاه گوگل اثرگذار کنید.

این هفته روی سیگنال های مثبت که از نظر گوگل برای تعیین کیفیت صفحات ارزش زیادی دارد، متمرکز خواهیم شد.

رتبه بندی کیفیت صفحات

سال گذشته، گوگل سندی را منتشر نمود که نشان میداد در زمینه ارزیابی کیفیت جستجوی سایت شما دقیقا به دنبال چه مواردی است. بر اساس این سند موارد زیر در تعیین رتبه سایت اهمیت بسیار زیادی را دارا هستند:

  1. کیفیت و کمیت محتوای اصلی
  2. اطلاعات وبسایت/ اطلاعاتی در خصوص مدیر سایت و کسی که مسئول آن است.
  3. اعتبار وبسایت
  4. تخصص، اعتماد و اقتدار

در بخش های قبلی روی موضوع کیفیت محتوا بحث کردیم لذا اجازه دهید در ادامه 3 پارامتر دیگر یعنی تخصص، اعتماد و اقتدار را مورد ارزیابی قرار دهیم.

اقتدار (authority)

یک وبسایت مقتدر سایتی است که قابل اعتماد باشد. یعنی از سوی کاربران، کارشناسان موضوع مربوطه، دیگر وبسایت ها و موتورهای جستجو قابل اطمینان ارزیابی شود.

اقتدار شما زمانی بی نهایت خواهد شد که محتوای وبسایتتان صلابت و ارزش لازم را دارا باشد. همچنین جاهای بسیار دیگری در سایت به جز محتوا وجود دارد که میتوان در آن اقتدار ایجاد کرد.

معماری سایت

  1. سایت شما نیازمند معماری منطقی است. صفحه اصلی باید در هر زمانی در دسترس باشد و همه دسته ها و زیرشاخه ها بایستی بطور منطقی با موضوع اصلی در ارتباط باشند.
  2. قراردادن یک کادر جستجو ساده در صفحه باعث رابط کاربری بهتری می شود. اگر جستجوگر نتوانست صفحه خاصی را بیابد، مطمئن شوید که نتایج جستجو از طریق کادر مورد نظر، او را به صفحه دلخواهش سوق میدهد.
  3. همه بخش ها باید از منوی اصلی در دسترس باشند. همچنین تمامی صفحات وب، بایستی در دسته مرتبط با خود قرار گیرند.(چقدر امیر قمصری از مرتبط بودن حرف بزنه که شما همواره حواستون با این اصل مهم باشه؟!!!)

هویت

  1. وبسایت شما بایستی راه ارتباطی شفافی را با قراردادن انواع روشهای ارتباطی برای کاربر، از طریق صفحه تماس با ما ایجاد کند. ایمیل، آدرس محل کار، شماره محل کار و ….
  2. اطلاعات صفحه ارتباط با ما شما؛ بایستی با اطلاعات ثبت شده در سیستم WHOIS شما منطبق باشد.
  3. وجود صفحه درباره ما که وبسایت شما و هدفش را توضیح میدهد مهم است. تاریخچه سایت و پروفایل شما و دیگر کارمندان به اعتمادسازی بیشتر کمک شایانی خواهد کرد.
  4. در هر صفحه ای شفاف باشد که چه کسی پاسخگو و مسئول سایت است (فرد، سازمان، ناشر) و البته کسی که نویسنده محتوا است.

اعتماد

  1. اگر صاحب کسب و کار هستید بنظر ایده خوبی است که در سایتتان وبلاگی راه اندازی کنید. اینکار نه تنها باعث می شود که سایتتان را با مطالب جدید آپدیت نگه داشته و بازدیدکنندگان (و موتورهای جستجوگر) را با محتوای بروز مشتاق نگهدارید، همچنین شما را فردی پیگیر و قابل اعتماد در زمینه آن کسب و کار نشان می دهد.
  2. نظراتی که خودتان در در ادامه مطلب قرار میدهید به احتمال زیاد توسط گوگل نادیده گرفته می شود و ارزشی برای رنک صفحه محسوب نمیشود. گوگل جای بررسی نظرات شخص شما، نظرات کاربران و شخص ثالث را مدنظر قرار می دهد. پیشنهادهایی که از سوی کاربران حرفه ای ارائه می گردد مدرک بسیار مهمی دال بر قابل اعتماد بودن مطلب شماست.
  3. تعداد کمی نظر منفی در خصوص مطلب را به فال نیک بگیرید که باعث می شود از رنک کیفی بیش از حد بالا که ساختگی بنظر می رسد بکاهد. خود ماهیت نظر دادن کاربران تاثیرگذارتر از نظری است که داده اند. چرا که این موضوع نشان میدهد بایستی تجدیدنظر اساسی در محصول یا محتوای خود داشته باشید.
  4. باید بخشی به عنوان شرایط خدمات و حفظ حریم خصوصی داشته باشید که نحوه استفاده شما از کوکی‌ها را توضیح دهد.

تخصص

  1. اگر مدعی هستید که سایتتان تخصصی است، بایستی مطمئن شوید که کارشناسان واقعی به عنوان نویسنده حضور داشته باشند. این موضوع مهم است حتی اگر سایتتان در زمینه سرگرمی و مد فعالیت میکند!

به عنوان مثال در اینجا چند نمونه از خود سایت گوگل آورده ام:

توصیه های پزشکی با کیفیت بایستی توسط سازمان یا متخصصین پزشکی و دارای مجوز آورده شود. همچنین بایستی به بهترین شکل ویرایش و پردازش شده باشند.

صفحات مشاوره با کیفیت مانند مشاوره بازسازی خانه یا مشاوره در زمینه مسائل زناشویی و فرزندان باید توسط متخصصین مجرب و منابع معتبر نگاشته شوند.

صفحات هنری و سرگرمی مانند عکاسی یا آموزش نواختن گیتار نیاز به متخصص دارند.

گوگل بطور مرتب بر کیفیت فعالیت کارشناس و نویسنده سایت نظارت میکند.

  1. نگران نباشید اگر آموزش رسمی یا تحصیلات دانشگاهی در این زمینه ندارید. گوگل تجربیات زندگی که باعث میشود شخصی در موضوعی صاحب نظر شود را نیز مدنظر قرار میدهد.(باورتون میشه گوگل این قدر هوشمند باشه؟!!! باید باورتون بشه. تمام دنیای مجازی نوک انگشتان گوگل می چرخه! …)
  • FNS

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی