آموزش سئو و بهینه سازی سایت

آموزش سئو , سئو سایت

آموزش سئو و بهینه سازی سایت

آموزش سئو , سئو سایت

پیوندها

۳۲ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

آموزش سئو,افزایش آمار سایت جدید,افزایش بازدید

جواب این سوال با سوال “آیا گوگل سایت های جدید را قرنطینه می کند”  گره خورده است.

با اینکه رنک دادن به سایتی/دامنه‌ای جدید در ماه های اولیه سخت است، اما غیرممکن نیست.

حتما با خواندن مقاله آموزش کسب بهترین نتیجه در گوگل طی یک ماه در زمینه تصمیم گیری در ماه های اول ، اطلاعات خود را بروز کنید.

نصیحت من در روزهای اولیه سایت این است که روی تولید محتوا و ساختن ترافیک از طریق شبکه های اجتماعی تمرکز کنید. اگر فراتر از گوگل نگاه کنید ترافیک بالایی را شاهد خواهید بود.

ضمنا یا یک تجربه افتادم : یادم می آید زمانی ارسال ایمیل های گروهی از طریق سرور های یاهو هم تاثیر شگرفی در ترافیک بالا برای سایت و گوگل داشت !

منبع : نیو سئو

  • FNS

افزایش بازدید,افزایش رتبه در گوگل,افزایش رتبه سایت

آیا واقعا امکان دارد که بتوان در عرض یک ماه به صفحه اول نتایج گوگل رسید؟ گاهی اوقات.

به عنوان یک قانون، هیچگاه نباید انتظار داشته باشید که در ماه های ابتدایی فعالیت، برند سایتی جدید را در 10 نتیجه اول گوگل ببینید (یا حتی بیشتر). اما گاهی اوقات امکان دسترسی به این رتبه در عرض 30 روز وجود دارد اگر تمامی شرایط مهیا باشد. هیچ ضمانتی وجود ندارد که سایت شما برای زمان طولانی موقعیت خوبی داشته باشد به همین علت فضا برای سایت های جدید که می خواهند بالاتر بیایند باز می شود.

معیارهای رسیدن به رتبه های بالا چیست؟ اولین و مهمترین آن، نام دامنه ای است که دقیقا با کلمات کلیدی مدنظر شما برای بهبود رتبه منطبق باشد. این امر یکی از دلایل این است که دامنه‌های با انطباق کامل نام، از قیمت بالایی در سایت های فروش دامنه برخوردارند. محض احتیاط، دامنه بهتر است بجای دامنه های .info و .biz دامنه های .com ، .net و .org انتخاب شوند، چراکه موتورهای جستجو نسبت به دامنه های مشابه و جایگزین دید خوبی ندارند. جدا از این شرایط عجیب و غریب، Bing مشکلی با انواع دامنه ها ندارد و حتی دامنه های .cc ، .ws و .tv را نیز بخوبی ایندکس می کند؛ لذا حجم بیشتری از کلمات کلیدی شامل ترافیک آمده از این موتور می شود.

نکته جالب دیگری که در مورد نام دامنه کاملا منطبق وجود دارد این است که گوگل ممکن است فرض کند کاربرانی که یک کلمه کلیدی را جستجو می کنند واقعا دنبال سایت شما می گردند لذا به سایت شما اولویت بیشتری نسبت به عمر، لینک، سئو و … می دهد. از سوی فعالان سئو، سایت شما برای یک جستجوی راهبردی و مشخص سئو می شود و در خارج از آن بسیاری از فاکتورهای سئو لازم است. اگر تاکنون متعجب بوده اید که چرا سایت هایی با محتوای کم در نتایج جستجو بخوبی ظاهر می شوند، پاسخ جستجوی راهبردی است.

با این حال آیا می توانید سایتتان را در عرض یک ماه به رده های خوبی در جستجو برسانید؟ گذاشتن مطلب در سایت به اندازه حفظ نام دامنه به پیشرفت سایت کمک می کند. سایتی کوچک که فقط صفحه اول، درباره ما و صفحه قوانین و شرایط دارد، شروع خوبی خواهد بود و آزمایشها نشان می دهد که این گونه سایت ها کمترین نیازها را برای آزمایش شدن دارند. اخیراً، بنده دامنه ای را در تاریخ بیستم اردیبهشت ماه خریداری نموده ام و با استفاده از این تکنیک در عرض 45 روز به رنک خوبی رسیدم. یکی از بزرگترین اشتباهات مشتریان سئو (آنهایی که سایتی را طراحی کرده اند) این است که قبل از اینکه در سایت محتوا بگذارند و حفرات آن را پر کنند آن را بالا آورده اند. گوگل می آید و دامنه ای جدید را می بیند، خب بالطبع شروع به جستجوی محتوای سایت می کند و بهترین حالت این است که با زمان آغاز بکار سایت تان شروع کند تا در آینده نسبت به گرفتن ترافیک جستجو امیدوار باشید.

در طول چند سال گذشته، مشخص شده که نیازی نیست سایت خودتان را در گوگل ثبت کنید یا حتی لینک به سایت خود بدهید، تا بتوانید آن را مجاب به جستجو، ذخیره سازی و ایندکس کردن سایتتان کنید. گرفتن لینک ایده خوبی است و شاید ثبت کردن سایت باعث تلنگر زدن به جستجوگر باشد که یعنی شما هم هستید، خصوصا اگر برای مدتی دامنه ای بدون محتوا/صفر دارید. اگر دامنه تان را از کسی خریده اید و برای مدتی غیرفعال بوده است، اضافه کردن ابزار وبمستر گوگل شدیدا توصیه می گردد، چرا که امکان دارد گوگل فکر کند سایت دسته ای از تبلیغات را ذخیره کرده است. همچنین ممکن است ابزار وبمستر نشان دهد که سایت ایندکس نمی شود و در این لحظه شما می توانید خود را مجددا آماده ورود کنید.

Niche site و عناوین خاص بهترین کاندیداها برای رشد یکباره رنک هستند، خصوصا لحاظ کردن استفاده از نام دامنه دقیق و کامل. اگر می توانید نام هایی را پیدا کنید که حجم خوبی دارند یا نرخ همگرایی موضوعی خوبی دارند، حتی می توانید گروهی از سایت های با عناوین خاص را برای فروش الکترونیک ایجاد کنید. با صبر و تلاش می توانید مزرعه ای! از سایت های متنوع و دارای رنک خوب برای کلمات کلیدی شاخص ایجاد کنید.

تحت شرایط عادی، شما نباید انتظار داشته باشید که سایتتان در ماه اول فعالیت به رده بالای گوگل برسد، اما شدنی است و ممکن است بتوانید دسته ای از شرایط دلخواهتان را نیز اعمال کنید. فرض کنید که می توانید نام دامنه کاملا منطبقی را بدست بیاورید، محتوا اضافه کنید و شروع به دریافت لینک های مفید کنید. همیشه رسیدن به رتبه بالا در عرض یک ماه، ماندن شما در آن را تضمین نمی کند و ما مواردی داشته ایم که به قله رنک رسیده و سپس برای شش ماه به رتبه 30 سقوط کرده و مجددا به صفحه اول رسیده اند. در دراز مدت همچنان ظرفیت زیادی وجود دارد که بتوان سایت هایی با موضوعات متمرکز داشت، اما هنوز هم بسیار هیجان انگیز است که ببینید سایت جدیدتان در رتبه بندی گوگل به رنک خوبی رسیده است.

من همیشه در کنار شما دوستان عزیزم هستم …

منبع : نیو سئو

  • FNS

Restricted by robots.txt چیست,Soft 404 چیست,Unreachable گوگل چیست

پیگیری 12000 پیغام خطای شاخص که در ابزار وبمستر رخ می دهد، می تواند شما را نسبت به ریشه کن کردن این ارورها (که ظاهرا غیرقابل حل هستند) امیدوار کند. کلید مشکل این است که بدانیم چه ارورهایی در سایت شما تاثیرگذارند و چه ارورهایی واضح و براحتی قابل حل هستند، بنابراین پس از آن شما می توانید با مشکلات واقعی روبرو شوید. دلیل و اهمیت بررسی و توجه به این ارورها، تاثیری است که روی کاربران شما و جستجوگر گوگل دارد.

داشتن هزاران ارور 404 خصوصا آنهایی که متعلق به آدرس های ایندکس شده یا لینک شده به صفحات دیگر هستند، بصورت بالقوه باعث آزار کاربران شما می شود. اگر آنها وارد چندین صفحه 404 در یک بخش شوند، اعتمادشان نسبت به سایت شما کاهش می یابد و البته باعث ناامیدی می شود.

Restricted by robots.txt چیست,Soft 404 چیست,Unreachable گوگل چیست

همچنین نمی خواهید که لینک های ارسالی از سوی سایت های دیگر را با رسیدن آنها به صفحه ای مرده! از دست بدهید. شما می توانید با اصلاح ارور جستجو و ارسال آن به سمت آدرسی صحیح باعث بهبود رنک خود شوید.

مضاف بر این، گوگل بودجه جستجو مشخصی را برای سایت شما درنظر گرفته است و اگر مقدار زیادی از زمان روبوت صرف جستجو صفحات خطای شما شود، زمان کافی برای بدست آوردن اطلاعات با ارزش صفحاتی که واقعا کار می‌کنند را ندارد.

آموزش ریدایرکت صحیح برای گوگل,ارور 404 not found,ارور 404 چیست

بدون بحث اضافی، بخش اصلی ارورهای جستجو که توسط ابزار وبمستر گوگل گزارش شده است در پایین آمده است:

(البته دقت داشته باشید شاید و انشاا… شما همه بخش های زیر را در بخش crawl errors خود نداشته باشید چراکه هر بخشی که مشکل داشته باشد را گوگل لیست میکند)

HTTP

این بخش معمولا صفحاتی را که ارورهایی مانند صفحات 403 را دارا می باشند ، نشان می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر از لیست همه‌ی کدهای HTTP ، صفحه راهنمای گوگل خود را بررسی کنید.

In Sitemaps (این مورد خیلی کم رخ می دهد چراکه سایت مپ های جدید همگی داینامیک هستند)

اغلب ارورها در نقشه سایت توسط نقشه های سایت قدیمی ایجاد می شوند که همچنان بصورت 404 هستند یا صفحه های لیست شده در نقشه سایت فعلی به یک ارور 404 می رسند. اطمینان حاصل کنید که تمامی لینک های موجود در نقشه سایت شما بخوبی کار می کنند و برای جستجوگر گوگل مفید هستند.

ذکر این نکته نیز ضروری به نظر می رسد که sitemap ها فقط توسط ربات های جستجوگر استفاده می شوند.

یکی از کارهای طاقت فرسای گوگل این است که نقشه های قدیمی سایت را که حذف کرده اید، بررسی می کند تا نقشه های سایتی و آدرس هایی که واقعا حذف شده اند را بیاید. اگر نقشه سایت قدیمی دارید که از ابزار وبمستر حذف کرده اید، و دوست ندارید که مورد جستجو قرار گیرد، مطمئن شوید که آن نقشه 404 به نقشه سایت فعلی شما redirect نشود.

ارور Not Followed وبمستر تولز,ارور های وبمتسر تولز,روش صحیح redirect

به گفته یکی از کارمند گوگل، سوزان موسکوا:

“بهترین راه برای جلوگیری از موردجستجو قرار گرفتن آدرس‌ها و نقشه‌های قدیمی سایت توسط روبات گوگل، این است که آنها را تبدیل به 404 کنید. اگر ما ببینیم که آدرسی بطور پی در پی 404 می شود، از جستجو کردن آن دست می کشیم، و سپس جستجوی نقشه سایت را متوقف می کنیم، این کار را از تب all sitemaps انجام دهید “.

Not Followed

بیشتر این ارورها اغلب از ارورهای redirect بوجود می آیند. اطمینان حاصل کنید که زنجیره redirect را حداقل کرده اید، زمان redirect برای بازه کوتاهی تنظیم شود و از meta refreshes در بالای صفحات خود استفاده نکنید.

مت کات ویدئوی یوتیوب خوبی در مورد زنجیره redirect دارد:

Restricted by robots.txt چیست,Soft 404 چیست,Unreachable گوگل چیست

جستجوگر گوگل بعد از یک زنجیره redirect خسته می شود.

نتایج و آثار redirect کردن:

  • هنگامیکه صفحات را برای همیشه redirect می کنید، مطمئن شوید که آنها به کد HTTP مورد نظر برمیگردند (301 برای انتقال دائمی).
  • مطمئن شوید که حلقه‌ی redirect ندارید، یعنی نقاط redirect بخودشان بازگردند!
  • اطمینان حاصل کنید که نقاط را صفحات درستی redirect کنید نه صفحات 404 یا دیگر صفحاتی که ارور دارند مانند (server error یا 403 forbidden).
  • مطمئن شوید که redirect های شما در حقیقت به یک صفحه‌ی دارای محتوا برسد.

ابزارهای مورد استفاده:

  • Redirect های خود را با ابزاری برای چک کردن پاسخ header مانند URL Valet یا Check Server Headers Tool بررسی نمایید.
  • Screaming Frog ابزاری عالی برای چک کردن صفحاتی از سایت شما است که redirect 301 و ارور 404 و 500 را نشان میدهند. نسخه رایگان آن 500 صفحه را پوشش می دهد، اگر نیازی بیشتر از این دارید باید نسخه نهایی آن را بخرید.
  • Search Engine Indexing Checker ابزاری بسیار مفید است که شما می توانید لیستی از آدرس هایتان که به عنوان redirect ثبت کرده اید را در آن قرار دهید. این ابزار به شما این اجازه را می دهد که آدرسهایتان را در فضایی بررسی کنید تا ببینید کدامشان ایندکس شده است و کدامشان نه. اگر آدرس‌های اولیه شما که redirect شده اند دیگر ایندکس نیستند به این معنی است که گوگل بعد از مشاهده redirect 301، آدرس قبلی را از لیست ایندکسش خارج کرده است و شما نیز می توانید آن را از خط redirect فایل .htaccess پاک نمایید.

سایت خود را بصورت فقط متن (با مشاهده نسخه کَش سایت از لیست SERP گوگل) آزمایش کنید. مطمئن شوید که می توانید تمامی لینک هایتان را ببینید و هیچ لینکی توسط جاوااسکریپت، فلش، کوکی ها، شماره بخش‌ها، DHTML و فریم ها پنهان نشده است.

همواره از لینک های مستقل و نه لینک های وابسته استفاده کنید. اگر ویرایشگرهای مخرب مطالب، روی عکسها و لینک های شما اثر می گذارند می توانند به لینک های وابسته شما ارجاع دهند و اگر به شکل نادرستی تجزیه شود ممکن است شما نتوانید ارورهای نمایان شده در ابزار وبمسترتان را ببینید، این ارورها ممکن است در یکی از سایت های ما اتفاق بیفتد و معمولا شناسایی لینک اصلی که باعث این ارور شده است غیرممکن است.

Not Found

ارورهای “پیدا نشد” بخش بزرگی از ارورهای سایت شما را شامل می شود. ارورهای 404 می توانند از طرق محدودی رخ دهند:

  • شما صفحه ای از سایتتان را حذف کرده اید و آن را redirect 301 نکرده اید.
  • شما نام صفحه ای را در سایتتان تغییر داده اید و آن را redirect 301 نکرده اید.
  • شما مشکل تایپی در لینکی داخلی روی سایتتان دارید که لینک می دهد به صفحه ای که وجود ندارد.
  • شخص دیگری از سایت دیگری به سایت شما لینک می دهد اما در لینکشان مشکل تایپی وجود دارد.
  • شما سایتی را به دامنه ای جدید منتقل کرده اید و زیرپوشه ها دقیقا منطبق نیستند.

بهترین راه حل:

اگر لینک های خوبی را به صفحه 404 داده اید، بایستی آنها را redirect 301 کنید به صفحه ای که باید باشد، یا اگر آن صفحه حذف شده است بایستی به صفحه ای مشابه redirect 301 کنید. نیازی نیست که همه ی صفحات 404 را redirect 301 کنید. اینکار در واقع اگر redirect های زیادی دارید باعث کاهش سرعت سایت شما می شود. اگر صفحه قدیمی یا دسته بزرگی از صفحات که می خواهید کاملا پاک شوند، در سایتتان دارید، بدون هیچ مشکلی آنها را به حالت 404 باقی بگذارید. این در واقع راه پیشنهاد گوگل است که اجازه می دهد روبوتش بداند چه صفحاتی را شما دیگر نمی خواهید.

Restricted by robots.txt چیست,Soft 404 چیست,Unreachable گوگل چیست

 

Restricted by robots.txt

این ارورها بیشتر اطلاعاتی هستند با وجود اینکه نشان می دهد که تعدادی از آدرس های شما توسط فایل robot.txt تان بلاک شده است لذا اولین گام این است که فایل robot.txt را بررسی کنید و مطمئن شوید که دقیقا کدامیک از آدرس هایی که لیست شده اند را مایلید بلاک کنید.

گاهی اوقات آدرس هایی لیست شده است که بطور واضح توسط robot.txt بلاک نشده است. چرا که امکان دارد بعضی از آنها به دلایل عجیب و غریبی بلاک شده باشند. روشی خوب برای فهمیدن این موضوع این است که آدرس هایی پرسشی در آدرس پیشنویس اجرا شوند و پاسخ کد به آن دیده شود. همچنین فایل .htaccess را چک کنید تا اگر قانونی برای redirect شدن آن آدرس وجود دارد آن را ببینید.

Soft 404

اگر صفحاتی دارید که محتوای کمی دارند ممکن است بعنوان soft 404 دسته بندی شوند. این دسته بندی دلخواه نیست، اگر تمایل دارید که صفحه ای 404 شود بایستی مطمئن شوید که نتیجه آن hard 404 است، و اگر صفحه شما بعنوان soft 404 لیست شده است و در عین حال یکی از صفحات اصلی سایت شما است بایستی آن را اطلاح کنید تا مطمئن شوید به ارور ختم نمی شود.

Restricted by robots.txt چیست,Soft 404 چیست,Unreachable گوگل چیست

اگر صفحه ای 404 را بازگردانی می کنید و بصورت soft 404 لیست شده است، به این معناست که کد پاسخ header HTTP کد پاسخ Not Found صفحه 404 را بازگردانی نمی کند. پیشنهاد گوگل را نیز بخوانید.

هنگامیکه برای یکی از مشتریانمان مشغول redirect کردن هزاران آدرس خراب به صفحه ای موقتی بودیم که فقط یک عکس و مقدار کمی متن داشت، دسته ای از این ارورها را مشاهده نمودیم. گوگل این را به عنوان یک صفحه 404 رایج درنظر گرفت حتی با اینکه landing page بود و تمامی آدرس های redirect شده اش بصورت soft 404 دسته بندی شده بود.

Timed Out

اگر صفحه ای زمان زیادی برای لود شدن می گیرد، روبوت گوگل پس از مدتی از تلاش برای فراخوانی آن دست می کشد. گزارشات سرورتان را برای هر مسئله ای چک کنید و همچنین سرعت لود صفحاتی که زمان بارگذاری شان به پایان می رسد را چک کنید.

انواع ارورهای timed out :

  • DNS lookup timeout: جستجو روبوت گوگل به سرور دامنه شما نمی رسد، تنظیمات DNS را چک کنید. گاهی اوقات اگر همه چیز درست باشد پایان گوگل فرا می رسد. Pingdom ابزار بسیار خوبی برای چک کردن سلامت DNS دامنه شما دارد و هر مشکلی که بوجود آید را به شما اعلام می کند.
  • URL-timeout : اروری از صفحات بخصوصی از سایتتان نه از همه ی دامنه.
  • Robot.txt timeout: اگر robot.txt شما وجود دارد اما در زمانیکه گوگل آن را جستجو می کند، سرور time out شود، گوگل جستجو سایت شما را تازمانیکه بتواند فایل robot.txt را بررسی کند به تاخیر می اندازد تا مطمئن شود آدرس هایی که بررسی کرده است قبلا توسط robot.txt بلاک نشده اند. توجه کنید که اگر فایل robot.txt ندارید و گوگل برای یافتن آن با ارور 404 مواجه شود، به جستجو سایت ادامه می دهد با این فرض که چنین فایلی وجود ندارد.

Unreachable

ارورهای غیرقابل دسترس می تواند از ارورهای داخلی سرور یا مشکلات DNS نشأت بگیرد. یک صفحه هم می تواند بصورت غیرقابل دسترس باشد اگر robot.txt جستجوگر را از مشاهده آن صفحه منع کرده باشد. ارورهای ممکن در حالت غیرقابل دسترس “بدون پاسخ”، “ارور 500” و “مشکل DNS” می باشد.

Restricted by robots.txt چیست,Soft 404 چیست,Unreachable گوگل چیست

 

نتیجه گیری

ابزار وبمستر گوگل بدون ایراد نیست. در حالیکه ما قدرت گوگل را به دلیل چیزهایی که می بیند تحسین می کنیم، ولی همچنان مواردی وجود دارد که نیاز به اصلاح دارند. گوگل بهترین موتور جستجو در جهان است، ولی شما نمی توانید تمامی گزارشات ارورتان را جستجو کنید تا آدرسی از ماه قبل که شما را بالا نگه داشته بود را پیدا کنید. حداقل آنها می توانند گزارش خوبی در این مورد تهیه کنند اما با اینحال شما باید بصورت دستی روی 20 صفحه کلیک کنید تا به صفحه 21 برسید. یک راه دور زدن این مشکل این است که شماره صفحه را با ویرایش آخر رشته آدرسی که بخشی از ارور را نشان میدهد، اصلاح کنید. شما می توانید تمامی داده ها را در یک فایل اکسل دانلود کنید که بهترین راه حل است اما گوگل باید ابزار وبمستر را اپدیت کند تا امکان جستجو از درون نرم افزار را بدهد.

همچنین صاحب سایت باید قدرت پاک کردن تمامی نقشه های سایت را داشته باشد حتی اگر شخص دیگری یکسال قبل روی سایت چیزی اپلود کرده باشد. درحال حاضر شما فقط می توانید نقشه سایت را که توسط خودتان در ابزار وبمستر آپلود شده است حذف کنید. اگر سپیده از اصفهان نقشه سایت عکسی را یکسال قبل آپلود کرده باشد همچنان در تب همه ی نفشه سایتها نمایش داده می شود. راه حل رها شدن از شر این مشکل این است که اجازه دهید نقشه سایت موردنظر بصورت 404 باشد و نهایتا باعث کمرنگ شدن آن می شود.

شاید از زمانیکه Bing شروع به بهینه کردن ابزار وبمستر خودش کرده است، ما شاهد رقابتی بین دو موتور جستجو باشیم. و نهایتا روزی شاید بتوانیم کنترل سایتمان را در موتورهای جستجو بدست بگیریم.


منبع : نیو سئو

  • FNS

آموزش سئو,افزایش ترافیک سایت,افزایش سئو

آیا شما هم فکر میکنید سایت هایی که به تازگی راه اندازی شده اند به صورتی طبیعی ورودی گوگل زیاد نمی گیرند؟

مطمئناً همینطور است به عنوان مثال هنگامی که شما سایت جدیدی را بالا می آورید، چند ماهی (حداقل) طول می کشد تا شروع به دریافت اولین ترافیک های حاصل از موتورهای جستجو کند.

این امر معمولاً اثر Google SandBox نامیده می شود (یک نوع فیلتر که گوگل بر روی سایت های جدید اصولا اعمال میکند).

اما آیا با این وجود این لیست وجود دارد؟

خب در نتایج نظرسنجی موتورهای جستجو، 67% از وبمستران/سئوکاران بطور قطع با این موضوع موافق اند.

به هر دلیلی برای سایت های جدید بنظر می رسد که فیلتری وجود دارد اما توضیح ساده ای هم برای این امر هست که هیچ ارتباطی به لیست های قرنطینه یا فیلترهای دیگر ندارد.

سایت های جدید، نوپا هستند. آنها هیچ لینک یا اشتراک گذاری اجتماعی ندارند. اگر یک سایت جدید خیلی خوب و عالی باشد و بصورت انفجاری راه اندازی شود، کاملا شانس این را دارد که سریعا لینک‌های خوبی را جذب کند که به هرحال باعث بهبود رنک آن می شوند.

بارگذاری یکباره حجم سنگینی از لینک‌ها بصورت بالقوه باعث راه افتادن پنگوئن و ایجاد اثرات لیست قرنطینه می شود. با درنظر داشتن این امر سخت است که بگوییم لیست قرنطینه مطلقا وجود دارد یا نه و بنظر من نامشخص است.

ولی به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم هیچ گاه یک سایت را با حجم زیادی از مطالب به صورت ناگهانی راه اندازی نکنید !

منبع : نیو سئو

  • FNS

آموزش سئو,اشتراک گذاری صحیح,افزایش بازدید

 ابتدا باید یادآوری کنم که آدرس صفحات سایت هم بر سئو تاثیر می گذارد و هم بر روی جذب بازدیدکننده بیشتر و در کل بر بهینه سازی سایت تاثیر زیادی دارد و سبب افزایش بازدید سایت شما می شود.

بر روی سئو تاثیر می گذارد چون گوگل دوست دارد لینک های بهینه شده ای را ببند و ایندکس کند که الگوریتم ان را قبلا اعلام کرده و بر روی کاربران تاثیر می گذارد چراکه وقتی یک آدرسی را که کوتاه و حفظ کردنی باشد خیلی راحت می تواند به خاطر بسپارد و بارها از ان استفاده کند و حتی خیلی راحت به دیگران پیشنهاد دهد.

پیشنهاد میکنم موارد زیر را که بسیار کامل در مبحث آدرس دهی موفق به صفحات یک سایت ، تهیه شده است مطالعه بفرمایید :

  1. مطلب خود را توصیف کنید

آدرسی واضح، آدرسی عالی است. اگر کاربری به نوار آدرس (یا لینک پیست شده) نگاه کند و بتواند قبل از مطالعه مطلب حدس دقیقی در مورد محتوای صفحه بزند، نشان می دهد که شما به خوبی کار خود را در زمینه آدرس دهی انجام داده اید. این آدرس ها مطمئنا اشتراک گذاری، ایمیل، نظر، کپی و یا حتی پیشنهاد از طریق موتورهای جستجو را در پی دارند.

  1. آدرس دهی کوتاه

همیشه به یاد داشته باشید که اختصار یک موهبت است. آدرس های کوتاه تر برای کپی-پیست، خواندن پای تلفن، نوشتن در کارت تجاری یا استفاده در دیگر جاهایی که کاربرد دارد، آسان تر هستند.

  1. آدرس ثابت بسیار مهم است.

این امر وحی منزل نیست ولی با اطمینان می توانم به شما بگویم که بعضی از موتورهای جستجو فقط به دنبال لینک های ثابت هستند نه لینک های متغیر. هیچ بشری آدرسی با کاراکترهای زیادی شامل “؟”، “&”، و “=” را دوست ندارد.

  1. توصیفی بهتر از عددی است.

اگر به این فکر می کنید که از 114/cat223/ استفاده کنید بهتر است که از /brand/adidas/ استفاده کنید. حتی اگر توصیف کلمه ای برای کاربر تازه کار آشنا نیست بازهم استفاده از کلمه بهتر است. اگر هیچ چیز دیگری نباشد کاربرانتان از شما به دلیل آنکه راه شناسایی مشکلات توسعه را آسان کرده اید، تشکر خواهند کرد.

  1. کلمات کلیدی در بهینه سازی ادرس های صفحات آسیب نمی بینند.

اگر می دانید که عبارات کلیدی محبوبی در وبسایت خود برای افزایش ترافیک دارید ، مطمئنا به دنبال نتیجه گیری خوبی هم هستید. کلمات کلیدی قطعا یکی از پارامترهای استراتژیک بشمار می رود بنابراین لیستی از بازار تهیه کنید و در صفحات مرتبط قرار دهید. برای صفحات تولیدی متغیر CMS، گزینه شامل کلمات کلیدی را در آدرس ایجاد کنید.

  1. ساب دامنه ها راه حل نیستند.

اولا، هیچگاه از چندین زیر دامنه استفاده نکنید (مانند siteexplorer.download.newseo.ir). این روش پیچیده و غیر لازم است. دوما، فرض کنید که زیر دامنه ها پتانسیل ایفای نقش جدا از دامنه اصلی را در ارزش گذاری لینک دارند. در بیشتر موارد فقط تعداد کمی از زیر دامنه ها استفاده می شوند، ایرادی ندارد، اما من شانسی برایش قائل نیستم. بنظر من مزایای بدست آمده از مدیریت اعتبار (با سرازیر شدن SERPs توسط زیردامنه هایتان) نسبت به احتمال از دست رفتن لینک/اعتماد کم است. همچنین فکر می کنم که زیردامنه های قدرت گرفته از SERPها چیزی نیستند که موتورهای جستجو آنها را برای کاربرانشان مفید درنظر بگیرند و ممکن است که آنها را حذف کنند. البته این مورد هم یکی از نظرات شخصی بنده است که با گذشت زمان به دست آورده ام و قطعی نیست اما خوب برای من که جواب داده !

  1. پوشه های کمتر

یک آدرس باید عاری از پوشه های غیر ضروری باشد (یا کلمه یا کاراکتر برای آن موضوع)، به همین دلیل است که شلوار یک مرد باید بدون چین اضافه باشد. پارچه های اضافی بدون فایده است و احتمال بالقوه تاثیرگذاری را از بین می برد.

  1. خط فاصله بهترین جداکننده

زمانی که لینکی با کلمات متعدد و در قالب یک عبارت تولید می شود، خط فاصله بهترین جدا کننده عبارات است (مانند brand/link-and-seo/) که با (_)، (+) و یا هیچی دنبال می شود.

  1. استفاده از روال مشخص

اگر سایت شما از فرمت ساده ای استفاده می کند، سعی نکنید بخشی را منحصربفرد طراحی کنید. در ابتدای آدرس دهی راهنمای مرحله به مرحله برای آدرسهایتان قرار دهید تا کاربران درک درستی از محتوای قرار گرفته در هر پوشه و صفحه‌ داشته باشند. این امر در مقیاس جهانی برای سایت هایی که پلت فرم ها ، برندها و .. را به اشتراک می گذارند، بکار می رود. بنابراین در چنین شرایطی که این روش های مرحله به مرحله وجود دارد انجام دادن کارهای من درآوردی احمقانه است.

      10.حساس نباشید ولی دقت کنید

با اینکه آدرس ها می توانند هم کاراکترهای بزرگ و هم کاراکترهای کوچک را قبول کنند اما هرگز اجازه ندهید کاراکترهای بزرگ در آدرس قرار گیرند. اگر تاکنون از آنها استفاده کرده اید، همه آنها را از طریق 301 به حالت کاراکتر کوچکشان تغییر دهید تا از شلختگی جلوگیری کنید. اگر شما انواع ترافیک ورودی را داشته باشید، ممکن است حتی قانون 301 را درنظر بگیرید تا هر بزرگی نادرستی را تصحیح نماید.

راستی ، حتما می دانید که گوگل کارکترهای بزرگ را شناسایی نمی کند و حالت کوچک همان کارکتر را ثبت می نماید!

       11.داده های اضافی وارد نکنید

شکی وجود ندارد که آدرس های مشابه با کاراکترهای اضافی باعث تولید محتوای یکسان می شود. لذا کاربران در وب به این نکته پی می برند، موتورهای جستجو و کاربران آنها گیج می شوند (با مطالب تکراری) و در نتیجه از سایت شاکی می شوند.

به مثال های زیر که از سایت یکی از همکاران آمریکائی ام ترجمه کرده ام دقت بفرمایید :

در زیر تعدادی از کسانی که از موارد بالا پیروی نکرده اند آمده است:

  • http://www.target.com/gp/detail.html/602-9912342-3046240_encoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B000FN0KWA

 

target (که توسط آمازون پشتیبانی می شود) محتوایشان را توصیف نمی کنند یا از کلمات کلیدی استفاده نمی کنند یا خیلی محدود استفاده می کنند.

  • http://etsy.com/view_item.php?listing_id=477443&pic_id=2

با اینکه یکی از سایت های مورد علاقه من است اما آدرس های Etsy برای توضیح اطلاعات تولید نشده اند و همچنین استفاده متعدد از پارامترها و فاصله بین خطوط بد است.

  • http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=98115&ie=UTF8&z=12&om=1&iwloc=A

گوگل باید شرمنده شود؛ نقشه آنها تقریبا غیرقابل استفاده است به سبب استفاده از آدرس های بلند و ناکارآمد (با اینکه می دانند که بسیاری از مردم آن آدرس‌ها را در ایمیل‌ها کپی می کنند).

موارد زیر کارشان را بهتر انجام داده اند اما همچنان می توانند بهتر شوند:

  • http://men.style.com/news/gadgets/092006

تقریبا خوب است و نشان می دهد که زیردامنه های استفاده شده برای برند طراحی شده اند. خیلی بد است که داده های بسیاری را قرار داده اند اما خب حداقل کلمات کلیدی اضافه را بریده اند و در انتها بصورت تشریحی اورده اند.

  • http://www.nasa.gov/home/index.html?skipIntro=1

ناسا پارامترهای متغیر زیادی در صفحاتش دارد و /home/index.html را بدون دلیل منطقی اضافه کرده است.

  • http://www.newyorkmetro.com/fashion/fashionshows/2007/spring/ main/newyork/womenrunway/marcjacobs/

آنها تلاش کرده اند که بخوبی تشریح کنند که کار خوبی است ، اما کلمات را جدا نکرده اند و 7 پوشه تو در تو قرار داده اند.

آخرین مثال ها تقریبا همه پارامترها را رعایت کرده اند

  • http://www.discoverohio.com/visitors/map.asp

فوق العاده است؛ کوتاه، توصیفی، ثابت و واضح.

  • http://web.mit.edu/is/usability/usability-guidelines.html

بجز زیردامنه، همه چیز تقریبا عالی است.

  • http://www.whitehouse.gov/history/presidents/jk35.html

من از کاخ سفید تشکر می کنم چون از عبارت “john-kennedy” در عنوان صفحه استفاده نکرده است چون که شماره او آمده است (35 امین رییس جمهور آمریکا).

آدرس بنظر می رسد که یکی از آسانترین مراحل سئو باشند اما من به شخصه این مشکل را با تک تک مشتریانم دارم. امیدوارم این مطلب بتواند تا حدودی به شما کمک کند تا در ابتدای راه همه جوانب را درنظر بگیرید تا در وسط راه دچار مشکل نشوید.

یادمان نرود پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است.

منبع : نیو سئو

  • FNS

رنکینگ سایت,سئو سازی,عنوان خوب

گاهی اوقات آنقدر درگیر مسائل پیچیده و دشوار در امر سئو می شویم که روش های ساده و پیش پا افتاده را فراموش می کنیم.

یکی از روش های پیش پا افتاده که همچنان تاثیر بسیاری در سئو سایت دارد، تگ عنوان می باشد، لذا اگر بدنبال رنک خوبی برای عبارتی خاص می گردید بایستی از عنوانی مناسب استفاده کنید.

عنوان یکی از بزرگترین فاکتورهای سئو از گذشته بوده و همچنان نیز می باشد. پست تمام ویژگی های یک عنوان خوب من را ببینید.

***عناوین صفحات همچنان یکی از مهمترین فاکتورهای رنکینگ در سئو هستند***

با توجه به اهمیت این موضوع امیدوارم سوالات زیادی را در بخش نظرات از شما دوستان عزیز ببینم.

منبع : نیو سئو

  • FNS

عنوان خوب,عنوان خوب برای سایت,عنوان خوب برای مقاله

 

تگ عنوان چیست؟

اولین نکته ای که می خواهم به آن بپردازم معناشناسی است. تگ عنوان یک متا تگ نیست (اگرچه اغلب به اشتباه یکی در نظر گرفته می شوند) و به این دلیل است که من یک مبحث جداگانه به آن اختصاص داده ام. تگ عنوان به صورت ضریبی جداگانه درنظر گرفته می شود که در بالای متن وب قرار می گیرد و موضوع متن را مشخص می کند. توضیحات کامل را می توانید در W3 ببینید.

چگونه تگ عنوان روی سئو تاثیرگذار است؟

حتما می دانید که منظور از تگ عنوان همان <title> است !

خب، در ابتدا دوباره باید یادآور شوم که تگ عنوان راهنمایی برای ایندکس کردن گوگل است که نشان می دهد محتوای صفحه در چه موردی است. بنابراین در ابتدایی ترین حالت اگر کسی جستجو کند “تمام ویژگی های یک عنوان خوب” صفحه ما به احتمال زیاد در نتایج جستجوی برای این عبارت خواهد آمد (با توجه به عنوان مطلب ما) اگرچه جایگاه آن در نتایج بستگی به عوامل گوناگونی دارد (در آینده بطور مفصل خواهم گفت).

یک عبارت خاص باعث ایجاد نتایج بسیاری خواهد شد اما اجازه دهید بگویم که تگ عنوان و عبارت مورد جستجو خاص تر هستند. “لباس کش باف پشمی سبز و نارنجی رنگ” یک صفحه وب با این عبارت در عنوان به احتمال قریب به یقین در جستجو شماره یک خواهد بود بدون نیاز به بهینه سازهای دیگر.(واقعا دلیل این اتفاق مشخص است.نیست؟!!!)

بنابراین آیا این مسئله به این معناست که شما باید تعداد زیادی عبارت کلیدی که می خواهید برای آنها نشان داده شوید را در تگ عنوان خود قرار دهید؟

خیر اینگونه نیست. البته اینکار به همین منظور استفاده می شود (برگردیم به 1998 زمانی که دایناسورها در اینترنت پرسه می زدند) اما امروزه این کار باعث اعمال مجازات از سوی پنگوئن گوگل خواهد شد.

این روزها بهترین راه برای بهینه سازی یک تگ عنوان، به نظر من (و تعدادی دیگر از سئوکاران معتبر)، عدم بهینه کردن آن است. آن را مختصر و مفید نگه دارید، نام پست یا محصول و در ادامه یک جداکننده و پس از آن نام برند شما. برای جداکننده شما می توانید از کاراکترهای مختلفی استفاده نمایید مانند:

: نام برند (colon)

| نام برند (pipe)

– نام برند (dash)

:: نام برند (double colon)

هرکدام که از نظر شما بهتر به نظر می رسد. شخصا یکی از طرفداران کارکتر :: هستم.

این روزها اطمینان و اعتبار یکی از فاکتورهای کلیدی رنکینگ گوگل برای سایت ها بشمار می رود. برای محصولی ممکن است به این صورت بنظر برسد:

<title>نام محصول شما :: دسته محصول :: برند شما</title>

اما توصیه من این است که تا جاییکه می توانید آنرا مختصر و مفید نگه دارید.

یکی از چیزهایی که باید مراقبش باشید این است که خیلی از بلاگ های رایگان و سیستم عامل های مدیریت محتوا مانند وردپرس، بصورت پیشفرض تگ عنوان را می چرخوانند و عنوان برند شما را در ابتدا و در ادامه نام صفحه یا محصول را می آورند. مطمئن شوید که این روند را تغییر می دهید چرا که همیشه باید نام و در ادامه نام برند بیاید، البته با یک استثناء … صفحه اول. (در سایت نیو سئو این مطلب را به وضوح می بینید :

در صفحه اصلی :

<title>نیو سئو | جدیدترین مقالات آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت</title>

بهینه سازی عنوان صفحه اول

تگ عنوان صفحه اول شما، تنها تگی است که باید برای آن وقت بگذارید، اما مجدد تکرار می کنم با روش های قانونی. دو کار است که می توانید انجام دهید:

  1. استفاده از بند یا عبارتی که برند سایت شما را مشخص می کند. عنوان صفحه اول چنین سایتی این گونه است:

<title>نیو سئو | اینترنت را آسان بدانید</title>

  1. از یک یا دو عبارت کلیدی مرتبط که بنظر خودتان سایت باید برای آنها دارای رنک شود، استفاده کنید. این عبارات بایستی همواره بعد از نام برند شما بیایند:
<title>نیو سئو | جدیدترین مقالات آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت</title>

من از روش دوم برای این سایت استفاده کرده ام اما انتخاب روش به عهده خود شماست؛ فقط در انتخاب کلمات کلیدی دقت کنید.

تگ عنوان شما نباید بیش از 70 کاراکتر باشد، هر کاراکتری بیش از این در نتایج جستجو کوتاه خواهد شد.(مثلا عنوان سایت نیو سئو 56 کارکتر است)

نکته دیگری که در مورد تگ عنوان می خواهم بگویم این است که آن چیزی است که کاربران در نتایج جستجو می بینند (خط آبی که در گوگل به صفحه شما لینک می دهد). همانطور که در بالا آمد تگ عنوان را ساده نگه دارید (نام محصول یا مقاله + برند) در نتیجه به خوبی در نتایج جستجو ظاهر می شود.

استفاده از برندتان در عنوان به این معناست که کاربران هنگام جستجو در وب شروع به بررسی نتیجه جستجو در سایت شما می کنند که این امر نه تنها باعث معرفی برند شما به گوگل بلکه باعث آشنایی و اعتماد کاربران به آن نیز می گردد.

البته ناگفته نماند از ماه ها پیش گوگل خودش برند را از صفحه اصلی با الگوریتمی خاص شناسایی کرده و در پایان عناوین صفحات داخلی ثبت می نماید (به همین دلیل است که در این سایت در صفحات داخلی برند را در عنوان نمی بینید)

توضیحی مختصر:

  1. تگ عنوان یکی از بخش های کلیدی عنوان صفحات است.
  2. از تگ عنوان برای دادن لینک در نتایج جستجو استفاده می شود.
  3. برای محصولات یا مطالب صفحات از فرمت زیر استفاده کنید:
<title>تمام ویژگی های یک عنوان خوب | نیو سئو</title>
  1. برای صفحه اول از فرمت زیر استفاده کنید:
<title>نیو سئو | جدیدترین مقالات آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت</title>
  1. از بیشتر از 70 کاراکتر برای تگ عنوان استفاده نکنید.
  2. کلمات کلیدی درستی بکار ببرید تا جریمه نشوید!

خب به این صورت می توانید تگ عنوان خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر یا هرگونه پرسشی دارید می توانید از طریق قسمت نظرات یا از طریق ایمیل با بنده در ارتباط باشید.

نکته: هر زمان که از نام برند استفاده کردم منظورم نام سایت شما بود.

منبع : نیو سئو

  • FNS

301 redirect چیست,انتقال پیج رنک,انتقال لینک

هشدار: این مطلب می تواند مقداری سنگین باشد و باعث سرگیجه شما شود ! بنابراین پیشنهاد میکنم همه سوالات پیش آمده در ذهنتان را در بخش نظرات از من بپرسید.

هنگامیکه شما یک صفحه وب (یا سایت) را جابجا می کنید، تمرین خوبی برای سئو است که آدرس های قبلی را بوسیله a 301 header redirect  با آدرس های جدید جایگزین کنید.

حتما می دانید که این کار از طرق مختلف مثل استفاده از php یا htaccess انجام می پذیرد.

بدینوسیله مطمئن می شوید که هیچ لینک قدیمی از سایت شما کار نمی کند و پیج‌ رنک تغییری نمی کند. !

اما آیا واقعا 301 redirect پیج رنک را حفظ می کند یا عاملی برای سیر نزولی رنکینگ خواهد شد؟

خب در ویدوئویی از مت کات در فوریه آمده است:

          پیج رنک ایجاد شده توسط یک 301 در حال حاضر با پیج رنک ایجاد شده توسط یک لینک برابر است.

بنابراین،  نتیجه این است که اگر یک 301 redirect باعث تنزل رنک شود، یک لینک مستقیم نیز باعث می شود. بنابراین تفاوتی بین این دو نیست.

عموما استفاده از 301 redirect برای انتقال گوگل و کاربران از لینک های قدیمی به جدید است.مثلا یک سایت با لینک هایی داشته ایم که به .html ختم می شده اند که پس از بررسی ها متوجه شدیم بهتر است از .html در پایان لینک هایمان استفاده نکنیم.خوب.حالاکه هزاران لینک با این الگوریتم از ما در گوگل ثبت شده است چگونه پس از تغییر الگوریتم لینک هایمان هزاران ارور 404 در صفحه webmaster tools نداشته باشیم و گوگل هم خیلی سریع لینک های جدیدمان را شناسایی کند ؟

اینجاست که باید از 301 redirect استفاده کنیم تا مباحث مذکور در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون کوچکترین مشکلی رفع شوند.

منبع : نیو سئو

  • FNS

robots txt چیست,use robots.txt,use robots.txt to block a url

اگر صفحه یا مطالبی دارید که علاقه مند نیستید در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شود، به یکی از روش‌های زیر عمل کنید:

  • اگر نیاز دارید که فایل هایتان روی سرور باشد می توانید با گذاشتن پسورد جلوی دسترسی دیگران به آنها را بگیرید لذا روبوت گوگل و دیگر موتورهای جستجو نمی توانند به این مطالب دسترسی داشته باشند. این ساده ترین و موثرترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن مطالبتان توسط گوگل و … می باشد. اگر از سرور وب آپاچی استفاده می کنید، می توانید .htaccess را با گذاشتن پسورد روی پوشه سرور خودتان ویرایش کنید. ابزارهای بسیاری در وب موجود است که با کمک آنها می توانید اینکار را انجام دهید.
  • از یک robots.txt برای کنترل دسترسی به فایل ها و پوشه های سرورتان استفاده کنید. فایل robots.txt شبیه سیستم الکترونیکی هوشمند ورود به سیستم می باشد که به روبوت گوگل و … می گوید که فایل ها و پوشه های این سرور نباید جستجو شوند.

برای استفاده از فایل robots.txt شما بایستی به قسمت روت هاست خود دسترسی داشته باشید (اگر مطمئن نیستید، از میزبان سایت خود بپرسید). اگر به روت دامنه خود دسترسی ندارید، می توانید با استفاده از روبوت های meta tag در صفحات یکتای سایت ایجاد محدودیت نمایید.

مهم است توجه داشته باشید که حتی اگر از یک فایل robots.txt برای بلاک کردن جستجوگرها استفاده نمایید، گوگل می تواند از راه های دیگری مطالب شما را پیدا و آنها را ایندکس نماید. به عنوان مثال ممکن است سایت های دیگر به مطالب شما ارجاع دهند. آدرس صفحه و بصورت بالقوه دیگر اطلاعات عمومی مانند anchor text در لینک های ارجاعی به سایت و یا عنوان در Open Directory Project می توانند در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوند. به علاوه اگر همه ی روبوت های معتبر به اطلاعات فایل robots.txt استناد کنند، امکان دارد تعدادی از روبوت ها آنها را به گونه ای دیگر استنتاج نمایند. با این حال، یک robots.txt قابل اجرا نیست و ممکن است بعضی از اسپم کننده ها و دیگر مزاحمین آن را نادیده بگیرند. به این دلیل، پیشنهاد می کنیم از پسورد امنیتی که در بالا آمد استفاده نمایید (مطلب بالا را ببینید).

  • استفاده از متا تگ noindex برای جلوگیری از ظاهرشدن مطالب در نتایج جستجوی گوگل. وقتی که گوگل تگ متا noindex را در صفحه ای می بیند، بصورت کامل آن صفحه را نتایج جستجو کنار می گذارد. حتی اگر سایر سایت ها به آن لینک داده باشند. اگر مطلب در حال حاضر در دیتابیس گوگل باشد، گوگل آنرا در جستجوی بعدی سایت خارج می کند. (برای تسریع در فرایند خارج سازی، از ابزار خارج سازی آدرس در وبمستر گوگل استفاده کنید). سایر موتورهای جستجوگر ممکن است از روش های دیگری استفاده نمایند. یعنی امکان دارد مطلب موردنظر شما در نتایج جستجو آنها ظاهر شود.

چون ما سایت شما را برای دیدن تگ noindex جستجو می کنیم لذا احتمال کمی وجود دارد که روبوت گوگل تگ متا noindex را نبیند.

منبع : نیو سئو

  • FNS

افزایش بازدید سایتم,افزایش ترافیک,افزایش ترافیک سایت

امروز من به این موضوع اشاره می کنم که چرا شما باید هدف قرار دادن کلمات کلیدی را، فراموش کنید و بر روی سئوی نوین و محتوای با کیفیت تمرکز کنید.

هر زمان که مشتری جدیدی برای سئو به من مراجعه می کند معمولا با این سوال مواجه می شوم:

آیا شما می توانید سایت من را شماره یک گوگل کنید؟ (برای عبارت بخصوصی)

در واقع این خواسته دلیل فروش خدمات شرکت های فعال در زمینه سئو است. وبسایت آنها این قول را می دهد:

ما شما را به 5 نتیجه اولیه گوگل برای 3 عبارت انتخابی از سوی شما می رسانیم.

بنظر عالی می رسد!

خب بله من هم موافقم که این وعده برای روحیه دادن خیلی خوب است اما رنکینگی که برای عبارتی خاص مدنظر شماست معمولا همه چیزی که مدنظر شماست نیست. به این دلیل ترافیک حقیقی در long tail است.

مثالی شخصی

هنگامیکه روی تجارت الکترونیکی شرکتی کار می کردم که در زمینه فروش محصولات مو فعالیت می کرد، روی عبارت “محصولات مو” کار کردم. هنگامیکه گوگل را چک کردم 155 میلیون نتیجه برای این عبارت یافت شد (23.7 میلیون برای عبارت کاملا منطبق).

تا چندسال قبل این مقدار نتیجه خوب بود اما تا جایی که بیاد دارم حدود 100 میلیون نتیجه نیز بعد از آن بود. تحقیقات من بمن می گفت که این عبارت مطمئنا می تواند ترافیک خوبی هم به همراه داشته باشد.

خب بعد از نزدیک به یک سال کار زیاد، من توانستم سایت مدنظر را به رتبه 1 گوگل برسانم… !؟

خب آیا این موضوع ترافیک بالایی برای من به ارمغان آورد؟

بذارید به گذشته برگردیم و شرایط چک کنیم…

 افزایش بازدید سایتم,افزایش ترافیک,افزایش ترافیک سایت

نتایج بالا برای نوامبر 2009 است . بنابراین در آن ماه شماره یک بودن برای عبارت مدنظر حدود 203 بازدیدکننده بهمراه داشت و فقط چهاردهمین رتبه را در عبارات کلیدی محبوب را دارا بود.

در اینجا ترافیک کل ماه آمده است

 افزایش ترافیک سایت رایگان,افزایش ترافیک وب سایت,افزایش ترافیک وبلاگ

بنابراین ما 32949 بازدید کننده طبیعی را در ماه نوامبر داشتیم و فقط 203 تای آن از عبارت “محصولات مو” آمده است چیزی در حدود 0.61% !

برای یک مثال خارجی هم می توان به این مثال از برت دیکسون شاراه کرد که گفته است : فقط 0.24% از ترافیک جستجو سایت Vodafone.co.uk از طریق عبارت “mobile phone” آمده است با اینکه رنک آنها برای عبارت مدنظر 5 است.

با این حساب ترافیک طبیعی سایت از کجا می آید؟

خب ابتدا بگذارید بررسی کنیم که چرا عبارت ، ترافیک مدنظر را به همراه خودش نمی آورد؟

مشتری دنبال چه چیزی می گردد؟

خب من دنبال تعدادی از محصولات مو هستم …

مثلا شامپو یا نرم کننده.

ایا باید به گوگل بروم و عبارت “محصولات مو” را جستجو کنم؟ آیا شما اینکار را می کنید؟

شاید منم همانند 203 نفر دیگری که در بالا امد این کار را انجام بدهم اما بنظر می رسد که من دنبال چیز مخصوص به خود هستم مانند:

“شامپو و نرم کننده برای موهای چرب”

یا مثلا

“از کجا می توانم شامپو و نرم کننده برای موهای چرب تهیه کنم؟”

یا ممکن است محصول خاصی مدنظرم باشد …

“شامپو صدر (تحم مرغی) برای موهای چرب”

یا مثلا دنبال محصول در نزدیکی خودم می گردم …

“از کجا می توانم شامپویی با کیفیت را در مشهد تهیه کنم؟”

پس به این دلیل است که ترافیک حقیقی در Long tail است.

خوشبختانه زمانیکه من کار سئو این سایت را برعهده گرفتم به این نتیجه رسیدم که ترافیک حقیقی از نتایج long tail می آید.

به گزارش دوره ای نگاه کنید آن 32949 بازدیدکننده از 12881 ترکیب مختلف از کلمات کلیدی آمده اند.

و دلیل این امر بدلیل ترافیک long tail است …

اگر من برای “شامپو برای موهای چرب، اما با ریشه خشک ” می گشتم و صفحه ای که در نتایج جستجو دنبال می کردم، من را به هدفم می رساند آنوقت فرصت خرید بوجود می آمد. خب مطمئنا شانس بیشتری برای خرید کردن من وجود دارد نسبت به وقتی که یک عبارت عمومی راجستجو می کردم.

بنابراین عبارت های long tail ترافیک و تبدیل خوبی ایجاد می کنند، حال پرسش این است که چگونه می توانید long tail referrals خودتان را افزایش دهید؟

افزایش کیفیت مطالب

رابطه ساده ای برقرار است، زمانی که همه موارد شامل لینک های مرتبط و شبکه های اجتماعی و … را برابر شد آنگاه مطالب با کیفیت بالاتر باعث بیشتر شدن شانس شما در بالا رفتن long tail می شود.

اینجا جایی است که کلمات کلیدی ، تاثیرگذاری بسیار کمی دارند. زمانیکه شما در مورد موضوعی/محصولی می نویسید ممکن است بخواهید که از ابزارهای جستجو کلمات کلیدی محبوب استفاده نمایید تا مطمئن شوید که عبارات دقیقی را که کاربران به دنبال آن هستند را در محتوای صفحه خود قرار داده اید.

نکته: محتوا می تواند پستی از بلاگ، صفحه ثابت، توضیح محصول و … باشد.

با این حال من یکی از مدافعان بزرگ نوشتن طبیعی هستم چرا که شما با نوشتن مطلب با کیفیت و منحصربفرد خود در واقع ترکیب های زیادی استفاده کرده اید بدون آنکه به آن فکر کنید. به اعتقاد من کاربران در هر رده ای با روش های عجیب و غریبی به جستجو می پردازند.

به این دلیل است که مت کاتس (مدیریت اسپم گوگل) تاکید دارد که بایستی روی محتوای مدنظر کاربران خودتان تمرکز کنید. با انجام اینکار شما به ترافیک خوبی دست خواهید یافت.

آیا واقعا من نمی خواهم برای سایتم به رتبه خوبی در سئو برسم؟

خب من تاحدودی هیجان زده شده ام. البته بسیار خوب است که به رتبه خوبی در سئو برسم و مطمئنا ترافیک خوبی بدست می آورم اما آیا باید نگران این موضوع باشم؟

حتی یک ذره!

و به این دلیل است که هر زمان یکی از مشتریان به من می گوید که می خواهند برای عبارت خاصی رنک پیدا کنند، به آنها می گویم که قولی در این زمینه نمی دهم اما قولی که می دهم این است که ترافیک سایت شما را افزایش خواهم داد (و باعث بیشتر شدن آن خواهم شد)، مطمئن باشید که ترافیک بالا هدف بزرگی برای نیازهای مشتریان آنها است و البته باعث افزایش فروش آنها می گردد. آیا چنین وعده ای بهتر نیست؟

و راستش را بخواهید هرزمان که ما کارها را به روشی صحیح انجام می دهیم، رنکینگ برای عبارتی خاص به هر نحوی بالا می رود!

نظر شما چیست؟

آیا با این مقاله موافق هستید؟ آیا تصمیم گرفته اید که تلاش خود را روی مطالب با کیفیت و long tail SEO بگذارید؟ لطفا نظرات خود را در زیر همین پست بگذارید.

راستی! پاورقی :

معنی long tail چیست : به نظر من ، خیلی کلی یعنی چیزی که دیگران به آن توجه می کنند (مثل دم بلند شده گربه ها)


منبع : نیو سئو

  • FNS